Jumaat, 7 Jun 2013

bertahun tahun. (mungkin berkurun) :D

assalammualaikum w.b.t
ya allah. dah lama sangat aku tak update blog ni.
setahun mungkin? hahaha
entry aku kali ni nak lah update benda baru dalam hidup aku.
(eleh, update blog pun setahun sekali, ade hati nak ber-blog bagai)
suka hati kite lah. ;p

so firstly, now aku dah pakai spect. such a bloody cute duh aku pakai spect. hahaha
aku Rabun jauh dan Rabun silau.

second is aku makin chubby. ehemmm.
aku chubby sebab mak ayah cukup bagi makan. hehe

third one, lepas SPM aku dapat offer form six, and till now dah 2sem aku menuntut kat SMKDM (sekolah yang sama sejak 5tahun dulu).

fourth, sejak masuk formsix aku dapat ramai kawan baru.
actually diorang ni ada yang kenal aku sejak primary school tapi disebabkan aku ni jarang sangat nak bertegur (im a shy person), tu yang tak dapat nak 'click' dari dulu. haha Antaranya:
aqila :)
dayana :)
 
anisa dan aleya :)
 
serta yang lain lain :))
 
ini pulak geng aku dalam class. amacam cun tak? kbye..
 
ini yang "most importantly"
ALMARE, aku takpernah sesaat lupa kat korang. <3
hehe
 
 
Nampak tak yang entry kali ni lebih outstanding dengan picturama? hahaha.
 ala.. aku sekadar nak prove that "theres story behind every picture"  hehe
 
 okeylah. mak aku dah panggil suruh masak. gerak dulu kay.
::bubbye::
wassalam..
 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan